Condamnații mai vor mandate de primari. Chiar îi votați? Că nu rămân patru ani pe funcție nici dacă merg la vrăjitoare

Atenție! POZA - CLIȘEU + SITUAȚIE CLIȘEU
Sunt câteva situații în județul Cluj cu primari care mai vor un mandat în vreme ce DEJA !!!sunt condamnați!!! de către instanța de fond. Prefectul Mircea Abrudean a eliberat din funcție vreo trei-patru indivizi de genul cu sentințe care prevedeau clar că nu mai pot fi primari/consilieri locali.
Acum vă întreb eu, de ce să îl crezi pe infractor că merită încă un mandat, de ce să îl votezi, dacă oricum și de s-a ”pocăit” vine sentința finala, într-un caz fericit se dă închisoare cu suspendare, cu interzicerea dreptului de a ocupa funcții publice??? #efectivnupleacaacasa
Gândiți-vă că un astfel de individ nu doar că e condamnat la fond, ci e trimis în judecată în al doilea dosar penal, iar polițiști mai fac cercetări pentru alte trei infracțiuni comise de către acesta. Îmi vine să dau react ”haha” la fiecare poza de campanie a lor. E trist ca au ”ador” de la electorat.
Ce vreau să spun e că degeaba oamenii aceștia vor merge în public zicând că dosarul e fabricat, că ei sunt nevinovați, în momentul în care: cercetați au fost, pe cameră preliminară s-a confirmat rechizitoriul, iar cel puțin un judecător a decis condamnarea lor pentru faptele imputate.
Ei candidează acum, dar e imposibil să vă reprezinte interesele încă patru ani. Candidează din lăcomie, au pus pe picioare proiecte doar în ultimele luni ca să iasă filmulețele de campanie și vor reuși să vă fraierească AGAIN. De ce?
„Why, God? Why?”

Adauga comentariu