DREPT LA REPLICĂ al Federaţiei Centrul de Interes

Bună ziua,

În legătură cu ”știrea” transmisă de Ziar de Cluj - ”TUPEU: Au făcut o petrecere cu 200 de persoane în plină pandemie, la Centrul de Interes, cel mai mare spațiu din România dedicat artei contemporane. Polițiștii au spart petrecerea” - Federeția Centrul de Interes vă solicită să ștergeți din corpul titlului și al ”știrii” orice are legătură cu Centrul de Interes întrucât evenimentul în cauză nu are nicio legătură cu Centrul de Interes.

Centrul de Interes ocupă o parte din etajul 4 al clădirii de pe strada Fabricii de Chibrituri 9, cu o intrare proprie și este administrat de Federația Centrul de Interes. Evenimentul pe care îl menționați în ”știre” a avut loc la această adresă, dar nu în spațiul administrat de Federația Centrul de Interes, care deține marca Centrul de Interes.

Accesul la eveniment s-a făcut pe casa scării din partea stângă a clădirii, pe când intrarea spre spațiul expozițional se află în latura opusă a clădirii.

Astfel că orice asociere în acest context cu Centrul de Interes are la bază fie rea voință, fie incompetență.

Oricare ar fi cauza, vă informăm că dacă nu veți sterge numele Centrului de Interes, al Federației Centrul de Interes și al persoanelor din board-ul Federației din ”știre” ne vom adresa instanțelor de judecată întrucât lezează imaginea Federației, a Centrului și a persoanelor menționate.

Precizăm că raportul transmis de Poliție demonstrează că această ”știre” este falsă. În plus, spațiul expozițional al Centrului de Interes beneficiază de supraveghere video, o probă foarte importantă în acest caz.

Federația Centrul de Interes

Adauga comentariu