Încă o ninsoare, încă o deszăpezire ratată! „Străzile smart fură curent și nu au încă încălzire în pardoseală”

O mică fulguială a creat din nou, ca întotdeauna, o mare problemă în traficul de pe străzile Clujului ”smart”, care oferă cea mai bună calitate a vieții, însă numai când nu ninge, când nu plouă, când nu fulguiește cu incompetența autorităților, a firmelor de deszăpezire ș.a.m.d.

„Să-mi spună și mie cei care curăță drumurile când vor fi vreodată pregătiți. Nu mai pot spune că nu au știut sau că anotimpul nu-i acum în perioada asta. Peste tot în Cluj este la fel”, a postat, în această dimineață, un clujean, pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj.


Imaginile postate mai sus sunt de pe Calea Florești, o arteră principală a Clujului, intens circulată. Pe străzile secundare e și mai rău, oamenii topind zăpada de pe balcoane, cu uscătorul de păr:

„Străzile smart fură curent” și nu au încă încălzire în pardoseală, constată un alt locuitor al celui mai fain oraș din țară, în care toată populimea României ar vrea să se mute:

Vom avea însă, cu siguranță, și străzi cu încălzire în pardoseală, imediat după ce va fi terminat metroul. Totuși, marile proiecte de infrastructură ale Clujului trebuie prioritizate. Mai întâi facem metroul, trenul metropolitan, iar apoi ne ocupăm și de deszăpezire!

Adauga comentariu