Jurnalistul Liviu Alexa a mai demolat o statuie de impostor: Ovidiu Blag a încetat colaborarea cu U Cluj!

Ovidiu Blag a încetat colaborarea cu U Cluj. Anuntul a fost facut in urma cu putin timp.

 

FC Universitatea Cluj și Ovidiu Blag au semnat, astăzi, acordul de încetare a colaborării privind activitatea de manager general, anunță FC Universitatea Cluj.

„Țin pumnii strânși echipei și le doresc tuturor celor din familia "U" toate cele bune și un sezon care să se termine cu împlinirea visului promovării”, a spus Ovidiu Blag, potrivit anunțului publicat de clubul de fotbal. 

Recent, U Cluj a pierdut în fața echipei Unirea Dej si nu o data, ci de doua ori, in conditiile in care U Cluj toaca milioane de lei anual din bani publici, iar Unirea Dej abia promovase in Liga 2. 

Jurnalistul Liviu Alexa a fost un critic vehement al numirii lui Ovidiu Blag ca manager al echipei, contestandu-i experienta si intentiile. Articolele sale au facut deliciul galeriei, dar au si tras un semnal de alarma ca situatia la U Cluj ameninta sa devina una exploziva, in conditiile in care echipa-fanion a Clujului nu reuseste de ani buni sa promoveze in prima liga. 

 

CITEȘTE ȘIU Cluj ia a doua bătaie de la Unirea Dej. Președintele Ovidiu Blablag, băiatul cu înfrângerile, Gabriel Magdaș, președintele Dejului, omul cu victoriile

După cum Ziar de Cluj a semnalat deja, Ovidiu Blag încasa un salariu de 3.500 EUR în calitate de manager al clubului FC Universitatea Cluj, aspect pe care l-a recunoscut cu nonșalanță chiar Ovidiu Blag. 

Rezultatele U Cluj nu erau însă pe măsura salariului managerului.

CITEȘTE ȘISictir și tupeu nemărginit pe moaca lui Ovidiu Blablag, șeful Universității. A recunoscut cu nonșalanță că și-a dat salariu de 3500 de euro pe lună

Comentarii

Razvan

12.07.2021 19:36

Ba prostalaule,bine ca te ai copt la cap,si te ai retras,ca poate iara lua i picioare in cur daca ai mai fii stat,asa cim o patea i cand erai limbric

Adauga comentariu