PLATINIA a inaugurat CEL MAI TARE loc de joaca pentru copii din Cluj-Napoca! Atractia nr.1 de la ZicZac: 2 ecrane digitale unde copiii se pot juca simultan!

Platinia Shopping Center a inceput mai greu in competitia cu mall-urile consacrate, dar a recuperat uluitor in ultimul an. Tot mai multi clujeni prefera atmosfera relaxata din mall-ul Platinia, unde au aparut chiriasi noi si multe oportunitati de distractie. Cea mai noua lovitura data de Platinia este ZicZac, cel mai tare parc de joaca din Cluj-Napoca, intins pe o suprafata imensa si cu o gramada de puncte de interes pentru copiii clujenilor. 

In mod diferit fata de alte parcuri de joaca, personalul de supraveghere si interactiune cu copiii este numeros si foarte bine pregatit. ZicZac are diverse provocari pentru jucausii care ii trec pragul: un butic de cosmetica, o pizzerie, o sectie de politie dotata cu inchisoare, o statie de pompieri, un spital, un cabinet veterinar si chiar o... redactie de stiri, ca sa nu mai pomenim de tobogane si jucarii haioase.

Dar atractia principala este reprezentata de doua ecrane digitale unde copiii se pot juca impreuna diverse jocuri, facand si miscare in acelasi timp.

ZicZac este alegerea perfecta pentru toti parintii care raman in pana de idei in aceasta iarna in ceea ce ii priveste pe copiii lor, reteta anti-plictiseala perfecta!

 

ZicZac se afla la etajul 1 din Platinia. Programari la 0752 454 083

Adauga comentariu