Primaria cauta firma care sa modernizeze statia de autobuz din Piata Garii, la un an de la aprobarea SF-ului

Primaria Cluj-Napoca scoate la licitatie executia lucrarilor de modernizare a statiei de autobuz din Piata Garii. Valoarea investitiei este de 640 mii lei (128 mii euro).

Pe terenul propus se doreste amplasarea unei constructii parter cu functiunea de dispecerat, birou abonamente ticketing si grup sanitar, realizarea bransamentelor de apa, canal si energie electrica pentru constructie, iluminatul exterior prin montarea unor corpuri tip LED pe stalpii existenti din zona, montarea mobilierului urban, respectiv a cosurilor de gunoi.

Pe amplasament, pe langa statiile cu acoperis verde pentru transportul in comun, se propune mentinerea unor functiuni indispensabile desfasurarii activitatii de transport in comun, reprezentate prin amplasarea unei constructii parter cu functiunea de dispecerat, birou abonamente ticketing si grup sanitar, montarea unui mobilier urban, iluminat exterior.

Dispeceratul va fi compartimentat cu birou abonamente ticketing, pentru 2 operatori, birou dispecerat, pentru un operator, grup sanitar unisex, cu 2 cabine de WC. Constructia propusa se va realiza prin conversia unui container-cargo prin compartimentare interioara cu pereti usori de gips carton si practicarea de goluri pentru usi si ferestre si va fi dotat cu mobilier, camere de supraveghere, echipamente de incalzire. Cele doua birouri vor comunica cu exteriorul printr-o suprafata vitrata – sticla termoizolanta float clar.

Exteriorul metalic va fi vopsit in gri. Pergola de lemn din zona ghiseelor va avea o lungime de 6.30m si latimea de 1.50m, alipita construcției propuse. Pe riflajul exterior, aflat pe fatada principala cu o lungime 3,15m se va aplica logo-ul Companiei de Transport Public.

Citeste si:

11 stații de autobuz care acum arată jalnic vor fi modernizate. Deocamdată se caută idei pentru reamenajarea lor

Adauga comentariu