Profit constant în ultimii doi ani pentru Lasselsberger, deținătorul renumitului brand Cesarom

Lasselsberger Cluj-Napoca, parte a grupului Lasselsberger Ceramics România (producătorul plăcilor ceramice marca CESAROM, format din companiile SANEX S.A. și LASSELSBERGER S.A) a raportat date bune pentru 2020, un an care a afectat foarte multe sectoare economice. Compania Lasselsberger a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri, iar profitul a fost ușor mai mare decât în 2019.

Compania Lasselsberger a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de peste 1 milion euro, în creștere față de anul 2019 când valoarea veniturilor totale a fost de aproximativ 956 mii euro. În urmă cu trei ani, cifra de afaceri a fost de aproape 795 mii euro.

Profitul net declarat anul trecut a fost de aproape 1,3 milioane euro. În 2019, câștigul net a fost de 1.321.000 euro, aproximativ la fel cu cel de anul trecut, iar în urmă cu trei ani a avut un profit net de 1,1 milioane euro.

Lasselsberger are un singur angajat, la fel ca în 2019. În urmă cu trei ani, compania avea doi angajați.

Compania are doi asociați: Zalakeramia RT (Ungaria), care deține 100% din acțiuni și PAS Cesarom România care apare cu 0% din acțiuni. Reinhard Ehrenberg (Austria) este administratorul firmei.

Lasselsberger este o companie producătoare de plăci ceramice din Austria. Cu 67 de locații de producție și 13.200 de angajați în 17 țări, grupul Lasselsberger, cu sediul central în Austria, este una din companiile de top în Europa în producția de materii prime, materiale de construcții și produse ceramice. Este cel mai important producător de plăci ceramice din Europa Centrală și de Est.

Lasselsberger este cel mai mare producător de plăci ceramice de pe piața din România, unde a intrat la sfârșitul lui 2004.

Cesarom activează pe piața din România din anul 1962, cand a fost înființată secția de obiecte sanitare. Compania a devenit în anul 2004 membru al grupului austriac Lasselsberger, acesta fiind unul dintre cei mai renumiți producători europeni și mondiali de plăci ceramice. Tot atunci, producătorul și-a schimbat numele în Lasselsberger dar a păstrat marca de produs Cesarom. În anul 2006, Cesarom a fost vândută grupului.

Adauga comentariu