U Cluj pierde jenant la Miercurea Ciuc după ce a condus cu o echipă ce fusese ciuca bătăilor. Se duce dracului visul promovării

Universitatea Cluj a fost învinsă de FK Csikszereda în penultimul meci al etapei a 6-a din Liga 2 care a avut loc astăzi la Miercurea Ciuc. Situația actuală a ambelor echipe nu este deloc bună. La finalul celor 90 de minute scorul a fost 3-1 pentru FK Csikszereda.

Au marcat Marius Bărăbaș 48′, Soufiane Jebari 61′, Richard Jelena 85′ (pentru FK Csikszereda) și Sergio Riberiro 25′ (pentru U Cluj).

Potrivit prosport.ro, înaintea meciului cu FK Csikszereda, ”U” Cluj avea patru victorii și o înfrângere în acest start de campionat. A mers la Miercuea Ciuc după un joc de Cupa României în care s-a făcut de râs. Cluejnii au pierdut cu 1-2 pe terenul echipei de Liga 3 CA Oradea. Anterior, în etapa a 5-a, a câștigat cu 2-1 în fața celor de la Metaloglobus grație unui gol marcat la ultima fază.

Cu cele 12 puncte acumulate până înaintea meciului cu FK Csikszereda, Universitatea ocupa locul 5 în Liga 2, iar o victorie ar fi urcat-o pe locul 3, la egalitate cu Petrolul, care e pe 2, dar are un golaveraj mult mai bun, aproape imposibil de depășit în urma unui singur joc.

În ultima deplasare din campionat, ”U” Cluj a cedat cu 0-2 la Poli Iași, altă echipă care până în acel moment nu câștigase niciun punct.

Adauga comentariu