Un tanar din Dezmir si-a incendiat familia

Luni seara, un tanar din Dezmir i-a dat foc tatalui in urma unui scandal izbucnit pe fondul consumului de alcool. Acesta a incendiat-o si pe matusa sa. Atat tatal cat si matusa au ajuns la spital cu arsuri. Barbatul este cercetat pentru tentativa de omor.

Acasa era doar barbatul de 61 de ani si fiul acestuia, care, spun vecinii, ca de obicei dupa ce a consuma alcool, a inceput scandalul. La un moment dat, lucrurile au scapat de sub control, iar baiatul a luat o sticla cu benzina, si-a stropit tatal si i-a dat foc. Intre cei doi a intervenit sora barbatului, care locuieste in casa alaturata, dar flacarile au cuprins-o si pe ea, in zona picioarelor Totusi, femeia a apucat sa sune la 112 sa ceara ajutor, informeaza dejeanul.ro.

Ambele victime au fost transportate cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca. In starea cea mai grava este barbatul, caruia i-au fost afectate si caile respiratorii. Medicii vor stabili daca va ramane pentru recuperare acolo sau va fi transferat la o clinica de marsi arsi.

Adauga comentariu