VIDEO Acel moment când americanii te sună să îți spună unde găsești droguri în ROMÂNIA. Se putea să nu ne facem de rușine la cea mai mare captură de droguri din istoria României, aia de 80 de milioane de euro? #pwp


#captagon #pastile #hasis #siriaromaniagermaniafranta #unintreg #iloveportconstanta #capturarecord0arestati 🥰🎀👏👏
+ MUCHOS Prestări servicii pentru DEA = love 🌶🌶🌶
În caz că ați ratat o știre mai aproape de filmele cu Pablo Escobar decât alegerile noastre locale de procedura democratică, Poliția Română și DIICOT România au imobilizat droguri în valoare de 80 de milioane de euro. Cam de vreo patru zile. La Constanța.
Anul trecut pluteau pe la hermosa playa - hahaha
Chiar ei au pus titlul pe comunicatul de presă: CEA MAI MARE CAPTURĂ DE PASTILE DE CAPTAGON ȘI HAȘIȘ DIN ISTORIA POLIȚIEI ROMÂNE.
Bun. Wow. haștag feeling proud haștag i love my country haștag jos labele de pe justitie și haștag ce vreți voi...🙄
Nu au arestat pe nimeni. Au descoperit, cu ajutorul DEA că vine din SIRIA el transporte de drogas și l-au interceptat în Constanța. La sfârșit de comunicat au precizat: se efectuează cercetări cu privire la mai multe persoane, cetățeni români și străini, pentru a se stabili implicarea în organizarea acestui transport de droguri. - a se citi: NU AVEM SUFICIENTE PROBE SĂ ARESTĂM PE NIMENI.

#lasamacamergesiasa

Acum, vă întreb eu pe voi, cam câte transporturi de genul au fost înainte până să primească România pontul de la AMERICANI? Chiar sunt curioasă ce credeți.
Cam ce organizație credeți voi că trimite din prima încărcătură de 80 de milioane de dolari fără să aibă încredere deplină că ruta folosită e THE BEST? Sau fără să fi încercat înainte și cu cantități mai mici ruta respectivă?
Cum să nu ai pe nimeni arestat după perchezițiile respective? E ancheta altui Stat? Și dacă e așa tu nu ai dreptul la o demnitate de instituție să vii și tu cu temele tale făcute într-un dosar de-al tău cu referat de arestare de-al tău?
Ultima întrebare:
CÂT de PENIBIL e clipul următor?
a. ușor penibil. îi mulțumim lui Dumnezeu că au făcut măcar atât și au convins două persoane de la două instituții diferite să vorbească 10 minute pe video, că rar se întâmplă asta.
b. penibil. cei ce au dat sincronul simțeau cu fiecare cuvânt cât de penibil e să ieși să nu spui nimic, dar așa a fost și președintele țării în primul mandat.
c. deloc penibil. nu are nicio relevanță că nu suntem capabili să distrugem o cantitate atât de mare de droguri, nu avem organigramă să asigurăm paza în depozitul în care e stocată cantitatea respectivă de droguri, cei doi au fost minunați (wow, pwp, mândru că sunt român), nu contează că n-au arestat pe nimeni (organizațiile de traficanți de droguri se sperie și nu se mai reorganizează niciodată, am văzut eu la DESENE ANIMATE).

Adauga comentariu