VIDEO Un porc mistreț a ieșit la cumpărături la VIVO

Un clujean a surprins în spatele centrului comercial VIVO un mistreț care pesemne ieșise și el la cumpărături. Nu este pentru prima dată când porcii mistreți circulă nestingheriți prin oraș. 

În trecut aceștia au vizitat și cartierele Mănăștur sau Bună Ziua. Ecologiștii atrag atenția că animalele sălbatice se apropie tot mai mult de zonele  locuite deoarece oamenii au fost cei care s-au extins tot mai mulț pe spațiul lor. 

sursa video: Facebook/Paul Gabriel Moldovan


Poliția Locală Florești va patrula suplimentar în zonele în care au fost făcute sesizări privind prezența unui mistreț în 31 ianuarie, respectiv 2 februarie a.c.
Facem un apel către cetățeni, să apeleze numărul de telefon al echipajului de poliție locală aflat în patrulare - 0727809866, în cazul în care cineva observă prezența animalului sălbatic.

Pentru siguranța dumneavoastră, vă rugăm să păstrați distanța și nu vă apropiați în mod nejustificat de un animal sălbatic cu potențial periculos. Apelați numărul de urgență 112 sau echipajul poliției locale Florești (0727809866).

Potrivit Procedurii Comune privind modul de acțiune a instituțiilor publice responsabile cu gestionarea situațiilor de urgență generate de animalele sălbatice periculoase, au fost primite două sesizări referitoare la prezența unui mistreț pe raza localității Florești în data de 31 ianuarie în zona străzii Avram Iancu nr. 408, respectiv in seara zilei de 2 februarie a.c. în zona străzii Răzoare 201 A. Sesizările au fost făcute prin intermediului numărului unic de urgență 112.
În urma deplasării echipajului Inspectoratului de Jandarmi Județean și patrulei poliției locale în zona amintită, animalul nu a mai fost găsit, și din fericire nus-au înregistrat victime sau pagube materiale.

Sesizările au fost transmise și către Direcția Sanitar-Veterinară Cluj, Garda Forestieră, Direcția Silvică, Agenția pt Protecția Mediului, Garda de Mediu Comisariatul Județean Cluj.

Adauga comentariu