Vlăduța Lupău, mega-cadou de la soțul Adi Rus! Cântăreața a primit o mașină de lux

Vlăduța Lupău a rămas fără cuvinte după ce soțul ei Adi Rus i-a făcut o surpriză de zile mari cu ocazia aniversării a doi ani de la nunta lor, scrie cancan.ro.

Cântăreața a fost chemată într-o parcare, moment în care soțul ei a venit la ea cu un buchet imens de trandafiri roșii, a îmbrățișat-o, după care i-a prezentat adevărata surpriză.

În fața ei a apărut o mașină roșie, un bolid de lux în valoare de peste 150 de mii de euro, model Mercedes G Class. Mașina era deja pregătit să fie condusă de către cântăreață. La vederea mașinii în fața ei, Vlăduța Lupău a rămas total surprinsă și nu mai știa ce să spună, neașteptându-se ca fotbalistul să-i facă o surpriză atât de mare.

”O Dumnezeule, ce-i asta? Ce-i asta?”, au fost cuvintele pe care cântăreața le-a repetat minute în șir uitându-se spre bolidul roșu care o aștepta în față.

Nunta a avut loc în noiembrie 2019

Artista de muzică populară din Maramureș, Vlăduța Lupău, s-a măritat cu portarul CFR Cluj, Adrian Rus, fiul fostul chestor de poliție Toma Rus.

Ea reușea atunci să țină evenimentul departe de ochii presei, demonstrând că evenimentele pot fi și private dacă se dorește asta. Nașii celor doi au fost Olguța Berbec și soțul acesteia, saxofonistul Remus Novac.

Cei doi s-au cununat marți, 12 noiembrie, după o poveste de dragoste care durează de cinci ani. ”Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie”, a declarat Adrian Rus în emisiunea ”La Măruță”.

Adauga comentariu